Voor sportverenigingen

We weten allemaal dat een sportvereniging runnen financieel niet altijd even makkelijk is. Bijna altijd moet er wel overwogen te werk worden gegaan. Elke cent kan immers maar eenmaal worden uitgegeven. Maar een sportvereniging is er ook om mensen in de gelegenheid te stellen een bepaade sport te bedrijven.

Als bestuurder van een sportvereniging weet je dat er altijd een spanningsveld bestaat tussen optimaal sporten met alle voorzieningen aan de ene kant, en de clubkas aan de andere kant.

Het aanzien van de club wordt dan ook in sterke mate bepaald door het niveau waarop de beste sporters presteren. Want hoe hoger het niveau hoe makkelijker het is om sponsoren te werven.

Het is dan ook van wezenlijk belang om juist die sporters zoveel mogelijk uit de lappen mand te houden. Want sporten is niet alleen goed voor lichaam en geest maar kan ook blessures met zich mee brengen.

In steeds sterkere mate worden clubs zich ervan bewust dat goede verzorging essentieel is voor de prestaties van hun sporters. Maar om een sportmasseur of zelfs een fysiotherapeut in dienst te hebben is financieel vaak niet haalbaar.

Voor sportverenigingen heb ik daarom een aantrekkelijk aanbod het is een sterke reductie op de behandelkosten. Ik hanteer hierbij een vast bedrag per jaar waarvoor ik de behandelingen doe.

Denk hierbij aan massage, tapen, E.H.B.S.O. en medical taping. Maar ook advisering en begeleiding van sporters terug naar hun “oude” trainings niveau. Alleen materiaal kosten worden apart in rekening gebracht.

Het vaste bedrag per jaar welke ik voor deze behandelingen in rekening breng is afhankelijk van de hoeveelheid sporters die u op voorhand opgeeft. Denk hierbij aan alleen het eerste en tweede team of voor de gehele vereniging.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u mij inhuurt voor een sportevenement/toernooi. Ik ben dan gedurende een sportevenement/toernooi aanwezig. Het E.H.B.O. diploma is ook in mijn bezit. Wellicht is dat te combineren.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onder contact kunt u mijn gegevens vinden. Ik kom dan eventueel bij u langs om het een en ander met u te bespreken.